Welkom bij Groei & Bloei

Excursie Dordwijk en Villa Augustus

Rondleiding landgoed Dordwijk met historische moestuin en boomgaard door IVN.

Herfstplantenruilbeurs

Tuindagen Beervelde

Tuindagen in Beervelde, busexcursie vanaf Delfgauw bij Delft

Gerard Roessen

Ons bereikte het droeve bericht dat Gerard Roessen op 26 augustus jl. is overleden. Niet voor te stellen dat hij niet meer bij ons is. Hij was altijd zo betrokken bij alle G&B activiteiten, met veel kennis en humor was niets hem te veel. Hij was de spil van de zaaiclub en de gekweekte plantjes vonden gretig aftrek op de plantenruilbeurs. Hij maakte ook vaak foto’s van activiteiten voor de website. We zullen hem heel erg missen en wensen Jeannette en zijn kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte met dit grote verlies.

!!! Plantenruilbeurs op 10 oktober is op een andere locatie: De Papaver aan de Korftlaan !!!

Veel activiteiten in 2020 zijn onzeker i.v.m. Corona
Activiteiten waaronder de Voorjaarsplantenruilbeurs, de Open Tuinendag en de Hortusdag konden geen doorgang vinden. Gelukkig wel de excursie naar Dordwijk. Onder  Terugblikken en Foto's daarvan een impressie.
De busexcursie naar Beervelde gaat definitief niet door. Deelnemers die al betaald hadden krijgen hun geld terug gestort.

!!! Plantenruilbeurs op 10 oktober is op een andere locatie: De Papaver aan de Korftlaan !!!

Open Tuinendag

De voorbereidingen voor de Open Tuinendag zijn gestopt. Als locatie was dit jaar gekozen voor de Wippolder, vanaf de Oostpoort tussen de Rotterdamseweg en Rijksweg 13, mogelijk richting Delfgauw. We schuiven deze plannen door naar volgend jaar. Ook landelijk is de Nationale Tuinweek in juni afgelast.
In deze vreemde tijd, waarin we meer aan huis gebonden zijn, is onze tuin nog meer dan anders heel waardevol. De natuur gaat gewoon zijn gang!

Wij wensen u alle goeds en vooral gezondheid!

Reacties: opentuinendagdelft@gmail.co

Tuinlog

Anneke Duyvesteijn

Planten uit Amerika - Blik op de Tuin no. 977/2020