Delft

Welkom bij Groei & Bloei
Delft

Uitgelicht

Excursie Dordwijk en Villa Augustus

Rondleiding landgoed Dordwijk met historische moestuin en boomgaard door IVN.

Meer

Herfstplantenruilbeurs

Herfstplantenruilbeurs

Meer

Tuindagen Beervelde

Tuindagen in Beervelde, busexcursie vanaf Delfgauw bij Delft

Meer

Activiteiten in 2021 nog onzeker vanwege Corona

Normaal gesproken wordt de activiteitenkalender voor het komende jaar al in december in de steigers gezet. Hoewel er goede hoop is dat 2021 een veel normaler jaar wordt dan 2020, kunnen we daar op dit moment nog niet van uitgaan. We willen onze gebruikelijke activiteiten als plantenruilbeurs en zomeravondfietsen sowieso door laten gaan, uiteraard met inachtneming van de coronaregels die dan gelden. De open tuinendag in juni, waar een half jaar voorbereiding aan vooraf gaat, krijgt wellicht een andere invulling die met een kortere voorbereidingstermijn te realiseren is. In maart/april bekijken we de situatie opnieuw en hopen dan de activiteitenkalender 2021 verder te vullen. Houdt daarom het Groenbericht, de website en/of onze nieuwsbrief in de gaten. 

Vooraankondiging

Maandag 8 maart: Algemene Leden Vergadering

Deze zal niet zoals gebruikelijk in OBS De Eglantier plaats vinden, maar aangepast aan de omstandigheden van deze tijd via een livestream Microsoft Teams te volgen zijn.

Je kan je daarvoor al aanmelden op  info@groei.nl . Je krijgt dan ongeveer een week van tevoren een inlog-link en de stukken toegestuurd. Aanmelden kan later ook nog. Als iemand niet online kan deelnemen, laat het ons weten. Dan kijken we of we kunnen regelen dat men elders aansluit. 

Wij wensen u voor het tuinjaar 2021 alle goeds en vooral gezondheid!   

Heeft u misschien ideeen voor de invulling van onze Open Tuinendag dit jaar? Laat het ons weten !

Reacties naar opentuinendagdelft@gmail.com 

 

Gerard Roessen
In de zomer van 2020 breikte ons het droeve bericht dat Gerard Roessen was overleden. Niet voor te stellen dat hij niet meer bij ons is. Hij was altijd zo betrokken bij alle G&B activiteiten, met veel kennis en humor was niets hem te veel. Hij was de spil van de zaaiclub en de gekweekte plantjes vonden gretig aftrek op de plantenruilbeurs. Hij maakte ook vaak foto’s van activiteiten voor de website. We zullen hem heel erg missen en wensen Jeannette en zijn kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte met dit grote verlies.

 

Tuinlog

17 Jan

Angela's tuin

Eerste sneeuw- anemoon al in knop

16 Jan

Anneke Duyvesteijn

Wonder der Natuur / Blik op de Tuin, week 1/2021

Meer

Agenda

Er zijn geen agenda items gevonden