11 juni: Open tuinendag in de Delftse binnenstad

Op zaterdag 11 juni vindt onze jaarlijkse Open Tuinendag plaats. Het podium is de Delftse binnenstad. Zo'n 20 tuinen doen mee, waarvan een deel normaal gesproken verstopt ligt achter de gevels. Op de startlocatie bij Molen de Roos, Phoenixstraat 111, zijn vanaf 10:00 toegangsbewijzen met plattegrond te verkrijgen. De tuinen zijn vervolgens tot 17:00 te bezoeken. Men kan een eigen route uitstippelen of de gemarkeerde route volgen. We zoeken nog vrijwilligers die een dagdeel kunnen en willen helpen in een tuin. U kunt zich hiervoor aanmelden op opentuinendagdelft(at)gmail.com. Ook voor tuintips in de binnenstad kunt u daar terecht. De Open Tuinendag commissie kijkt ernaar uit om velen van u te mogen verwelkomen op, hopelijk, een prachtige zonnige dag!

• Zaterdag 4 juni, start voorverkoop van de plattegrond tevens toegangsbewijs bij Molen de Roos, Stadskoffiehuis en Groenrijk ’t Haantje
  • Kosten: G&B leden 2 Euro, niet-leden 5 Euro