Delftse Open Tuinendag dit jaar in Den Hoorn

Zaterdag 15 juni: 10 – 17 uur

In de G&B Nationale Tuinweek organiseert afdeling Delft ook dit jaar weer een Open Tuinendag. Als locatie is gekozen voor Den Hoorn, dat ook immers ook onder onze afdeling valt. Het dorp is heel erg gegroeid de laatste jaren. Tuinliefhebbers kunnen daar op ontdekkingstocht gaan en verrassende tuinen bezoeken in het oude dorp langs de Lookwatering en de Dijkhoornseweg, maar ook in de nieuwere wijken. De G&B kraam staat die dag op de markt van het Julianaplein in Den Hoorn. Hier kunt u de plattegrond kopen waarop de Open Tuinen en meer bijzonderheden vermeld staan. Bij o.a. Groenrijk het Haantje en het Stadskoffiehuis is deze ook te koop van 9 - 14 juni. Meer voorverkoopadressen vindt u op onze website http;//delft.groei.nl  De plattegrond dient als toegangsbewijs voor de tuinen en kost € 2,- voor G&B leden en € 5,- voor niet-leden.

Neem voor meer informatie contact op via opentuinendagdelft(at)gmail.com

Code rood: slakken
Verliefd op Jan van Leeuwen - Blik op de Tuin(906)