Busexcursie Arboretum Gimborn en de Vlinderhof

Met de vertrouwde Sponsorbus gaan we op zaterdag 22 september naar de omgeving van Utrecht. In de ochtend bezoeken we het Arboretum Gimborn in Doorn, dat zich ontwikkeld heeft tot Nationaal Bomenmuseum en in zijn collectie wel 300 bomen en struiken heeft. Naast dit museum ligt de biologische Kwekerij van Houtum, waar in de bosrijke omgeving met liefde voor plant, dier en natuur, vooral vaste planten gekweekt worden. Hier gebruiken we de lunch en kunnen we het als plantenliefhebbers vast niet laten om een herinnering mee naar huis te nemen.

In de middag genieten we in de Vlinderhof  van de prachtig aangelegde borders ontworpen door Piet Oudolf met de voor hem zo kenmerkende grassen en plantkeuze. Een uniek projekt, dat onderhouden wordt door vrijwilligers en onderdeel is van het Maximapark gelegen in Vleuten De Meern.

Zaterdag 22 september om 9.00 uur

Verzamelpunt: parkeerplaats A.H. Gouden Rijdersplein 15, 2645 EX Delfgauw

Kosten : G&B leden € 35.00; niet-leden € 45.00

Zie voor de betalingsgegevens het begin van dit bericht en vermeld uw telefoonnummer !

Opgeven uiterlijk 16 september. Voor informatie tel. 015 2134557 en voor bereikbaarheid op 22 september 06 14449401

Groene daken en heilzame kruiden - Blik op de tuin (854)
Het lot van de mot…