Open Tuinendag 2018

Zaterdag 16 juni: Open Tuinendag Delft
Van 10 tot 17 uur
In de Nationale Tuinweek wordt er dit jaar weer een Open Tuinendag georganiseerd. Tuinliefhebbers kunnen op ontdekkingstocht gaan in Delft en verrassende tuinen bezoeken. Dit jaar is gekozen voor het gebied rond het noordelijke  deel van de vernieuwde Spoorzone, het Agnetapark en een deel van het Centrum.
Molen de Roos is het centrale punt, Phoenixstraat 66, 2611AM Delft. Hier kunt u de plattegrond kopen waarop de Open Tuinen en activiteiten vermeld staan. Bij Groenrijk het Haantje en het Stadskoffiehuis en Molen de Roos zullen deze van 10- 15 juni ook te koop zijn. De plattegrond dient als toegangsbewijs voor de tuinen en kost € 2,- voor leden van Groei en Bloei en € 5,- voor niet-leden.
Als extra worden er rondleidingen  gegeven in het Agnetapark door Wim van Schie ( IVN)  over het groen in de wijk en door Jan v.d. Mast (auteur van het boek Agneta) over de sociale geschiedenis van deze bijzondere woonwijk. En in de nieuw aangelegde Doelentuin geeft Hovenier Piet v.d. Eijk uitleg over de beplanting en de monumentale bomen.

herinrichting tuin achter
Hill Station Cameron - Blik op de Tuin no. 867