Creatieve Kerstworkshop

Op zaterdagmorgen 16 december van 10 – 12.30 uur verzorgen Margriet Laan en Loes Schouten een creatieve Kerstworkshop. Er kan gekozen worden voor een tafelstuk, een deur- of tafelkrans, waarbij gebruik gemaakt wordt van veel verschillende natuurlijke materialen.

We gaan hiervoor aan de slag in de lichte sfeervolle ruimte van het Volkstuinclubhuis Biesland.

De koffie staat klaar vanaf 9.45 uur en er wordt gezorgd voor wat lekkers en een glaasje gluhwein

Kosten voor leden € 25.00, niet leden € 32.50

Locatie: Clubhuis Biesland van ATV Levenslust, Bieslandsepad 0, 2616LL Delft, waar voldoende parkeerruimte is.

Dit pad ligt langs RW 13 aan de kant van het Delftse Hout en is bereikbaar vanaf de stad via het viaduct van de Bieslandse kade, links van het water.

De betaling voor 10 december is uw opgave, vermeld daarbij uw telefoonnummer

Info:  Ank Vlek  015 2562856 en op de workshopdag:

Anneke 06 14449401