Zaterdag 9 september

Op zaterdagmorgen van 10 – 12 uur zal Corrien van Ruijven een presentatie houden over de aanleg, planning en verzorging van een moestuin in het clubhuis van het volkstuincomplex Biesland. Zij heeft een opleiding in de biologisch dynamische tuinbouw en ervaring in het onderwijs. Moestuinieren is een breed onderwerp, waar Corrien flexibel mee omgaat. Heb je speciale vragen dan gaat ze daar graag op in. Zij heeft zelf ook een moestuin op het complex Biesland en oogst daar gedurende het hele jaar verse groente van. De tuin werd in onze laatste “Glossy” beschreven. We zullen haar tuin als afsluiting van deze morgen bezoeken.

De koffie staat klaar om 9.45 uur

Deze ochtend is gratis voor G&B leden en voor niet- leden zijn de kosten €4.00

Locatie: Clubhuis Biesland van ATV Levenslust, Bieslandse pad 0, 2616 LL Delft

Dit pad ligt langs Rijksweg 13 aan de kant van het Delftse Hout en is goed bereikbaar vanaf de Korftlaan.

Volkstuin:125 mm regen
Kerk in de tuin -  no. 815 week 37 2017