foto's

Herfstactiviteiten

Zaterdag 7 oktober: Plantenruilbeurs in de Botanische tuin van de TU Delft.

Vanaf 10 uur bent u welkom met uw te veel aan tuin- en kamerplanten, zaailingen en zaden, die u met anderen wilt delen. Vanaf 10.30 uur kan er een keus gemaakt worden uit wat er samen is ingebracht.

De zaaiclub verkoopt plantjes met als primeur Chinees Vingerhoedskruid : Rehmannia Elata. Meer informatie op de pagina van de zaaiclub.

Woensdag 25 oktober is de busexcursie naar het Arboretum in Kalmthout in herfsttooi, in de middag gevolgd door een bezoek aan de historische binnenstad van Bergen op Zoom.

Oproep:

Wilt u meehelpen de Open Tuinendag volgend jaar weer te realiseren?
Stuur dan een reactie naar: Opens internal link in current windowin

fo@delft.groei.nl

Welkom bij Groei&Bloei Delft

Voor activiteiten van 2017

Voor de halfjaarlijkse Glossy: - februari 2017 is uit. Kijk bij Diversen!

Voor het Opens internal link in current windowGroenberichtOpens internal link in current window  kijk bij Activiteiten & Actueel

Voor terugblikken

Inschrijven voor de nieuwsbrief hier

Als u zich heeft ingeschreven en de nieuwsbrieven niet krijgt,  dan aub opnieuw inschrijven!

Deze maand in Groei & Bloei

Volkstuin:125 mm regen