foto's

Kerstworkshop donderdag 20 december

De Kerstworkshop wordt verzorgd door Anneke en Coby van An & Co Floristiek in hun sfeervolle ruimte aan de Buitenwatersloot.
Reserveer deze avond in deze meestal toch drukke tijd om in alle rust heerlijk met groen bezig te zijn en een mooi kerstarrangement te maken.

Kosten voor Leden €35.00 en niet-leden € 42.50

Tijd : Workshop  20.00 – 22.00 uur; Inloop met koffie / thee vanaf 19.30 uur

Plaats : An & Co Floristiek, Buitenwatersloot 51, 2613TB Delft

Meer informatie vind u onder Activiteiten & Actueel

Bordje bij de Beatrixboom

Op het Agathaplein is op 25 oktober een herinneringsbordje onthuld bij de krentenboom die door H.K.H. prinses Beatrix is geplant ter gelegenheid van de eerste nationale tuinweek

Open Tuinendag 2018

De Open Tuinendag Commissie kijkt terug op een fantastische Open Tuinendag.
Het weer werkte mee en er waren een groot aantal bezoekers. De grote verscheidenheid aan tuinen in de spoorzone, de binnenstad en het Agnetapark, samen met de rondleidingen maakten het tot een mooi geheel met Molen de Roos als het stralende middelpunt.
Er waren veel enthousiaste reacties van bezoekers.

We danken de tuineigenaren voor hun gastvrijheid en de vrijwilligers voor hun inzet. Zonder hen zou deze dag niet mogelijk zijn. We hebben er met elkaar een mooie dag van gemaakt, waar honderden mensen van hebben genoten.

Welkom bij Groei&Bloei Delft

Voor het Groenbericht  kijk bij Activiteiten & Actueel

Voor terugblikken

Inschrijven voor de nieuwsbrief hier

Als u zich heeft ingeschreven en de nieuwsbrieven niet krijgt,  dan aub opnieuw inschrijven!

Deze maand in Groei & Bloei

Westlandse buitenplaatsen van weleer