foto's
home

Snoeien in het voorjaar

 

Snoeien in de praktijk o.l.v. Hovenier Piet van der Eijk

In de tuin van Gré Hazeu kregen we tijdens de koffie een korte uitleg over het hoe en waarom van het snoeien, want daar is veel over te vertellen. Daarna gingen we naar buiten, waar de deelnemers het in de praktijk zagen toegepast en knipten in gedachte mee. Een klimroos die zwaargeworden, al eens losgewaaid was werd flink onder handen genomen en aangebonden, Zo ook de kweepeer in de de moestuin, die afgelopen zomer veel vruchten had gegeven. Het was een leerzame geanimeerde ochtend met dank aan de gastvrouw en de hovenier.

Ledenservice Groei & Bloei afd. Delft:

Nieuwe G&B leden ontvangen als zij lid worden altijd een welkomstcadeau dat heel aantrekkelijk is voor een tuinliefhebber. Bij de voorjaarsactie van dit jaar is dat een Felco snoeischaar, die vooral geschikt is voor kleine handen. Deze snoeischaar is nu voor leden met korting ook te koop voor € 35.-  i.p.v. € 52.-   

Wilt u gebruik maken van deze actie stort dan voor 1 mei a.s. € 35.- op ons rekeningnummer: NL88 INGB 0004215220 t.n.v. Groei&Bloei/KMTP afd. Delft te Delft onder vermelding van ‘snoeischaar’ en stuur per mail  uw naam, adres en tel.nr. naar annekederoo(at)outlook.com. U hoort dan van ons wanneer en waar u de schaar kunt ophalen. 

Onze komende activiteiten zijn:

Zaterdag 18 mei: Busexcursie naar Groei & Bloei Gardenista. Vertrek vanaf parkeerplaats AH in Delfgauw

Zondag 26 mei: Hortusdag in de Botanische Tuin van de TU Delft aan het Poortlandplein 6, 2628 BM Delft.

Zaterdag 15 juni: Open Tuinendag in Den Hoorn

Meer informatie bij:  Activiteiten & Actueel !

Naar boven

meer

Deze maand in Groei & Bloei

 

 

 

23
Apr
Verliefd op Clivia - Blik op de Tuin no. 898
18
Apr
Zaaien 2019