foto's

Delftse Open Tuinendag : Zaterdag 16 juni

Er wordt hard gewerkt aan de voorbereiding van de Open Tuinendag, die dit jaar gelukkig weer kan doorgaan dankzij de bereidheid van tuineigenaren in het Agnetapark en het noordelijk deel van het centrum hun tuin voor ons open te stellen.

Molen de Roos is op deze dag van 10 - 17 uur het centrale punt, waar u een plattegrond kunt kopen. Deze plattegrond is tevens het toegangsbewijs voor de tuinen: €5.- , G&B leden €2.-

Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers om deze altijd weer bijzondere dag tot een succes te maken.

Meld je aan, liefst per mail en geef je op voor een hele of halve dag: opentuinendagdelft(at)gmail.com

Of bel 015 2134557 / 0614449401 Anneke de Roo

Voorverkoopadressen / meer informatie over deze dag  is te vinden bij Activiteiten & Actueel

Welkom bij Groei&Bloei Delft

Voor de halfjaarlijkse Glossy: - februari 2018. Kijk bij Diversen!

Voor het Groenbericht  kijk bij Activiteiten & Actueel

Voor terugblikken

Inschrijven voor de nieuwsbrief hier

Als u zich heeft ingeschreven en de nieuwsbrieven niet krijgt,  dan aub opnieuw inschrijven!

Kom naar de Tuinweek

Deze maand in Groei & Bloei

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien