foto's

Geen Open Tuinendag dit jaar, maar wel ......

Al 15 jaar werd door de afd. Delft van Groei & Bloei op de 2e zaterdag in juni, de Open Tuinendag georganiseerd. Dankzij de hulp van vele vrijwilligers en sponsoren.

Het bestuur betreurt dat zij dit evenement dit jaar heeft moeten afblazen. Er is met man en macht geprobeerd een commissie bij elkaar te brengen, maar helaas was er niet genoeg “mankracht” om de organisatie ervan op zich te nemen. En het is niet alleen de Open Tuinendagcommissie die zit te springen om vrijwilligers. Ook de activiteitencommissie en het bestuur zijn naarstig op zoek naar nieuwe leden.

Als troost kunnen wij u melden dat Groei & Bloei haar landelijke Nationale Tuinweek 2017 organiseert van
11 t/m 18 juni. Informatie daarover vindt op www.groei.nl

Ons advies is daarom: Bezoek dit jaar eens een open Tuinendag in een andere plaats !

10 juni: Tegel eruit, plant erin bij Intratuin Pijnacker. Bij inlevering van een Tegel ontvangt u in ruil daarvoor
2 kruidenplantjes.

15 juni: Zomeravondfietsen langs tuinen in Nootdorp. Start 19 uur bij de Papaver aan de Korftlaan in Delft.

Wilt u meehelpen de Open Tuinendag volgend jaar weer te organiseren,
stuur dan een reactie naar: Opens internal link in current windowinfo@delft.groei.nl

Welkom bij Groei&Bloei Delft

Voor activiteiten van 2017

Voor de halfjaarlijkse Glossy: - februari 2017 is uit. Kijk bij Diversen!

Voor het Groenbericht van mei-juni 2017, kijk bij Activiteiten & Actueel

Voor terugblikken

Inschrijven voor de nieuwsbrief hier

Als u zich heeft ingeschreven en de nieuwsbrieven niet krijgt,  dan aub opnieuw inschrijven!

Deze maand in Groei & Bloei

Bingerden