foto's

Workshop Bollenmand: Zaterdag 17 november

Foto: Loet Mischgofsky

Geef je voor 10 november op voor de bollenmandworkshop.

Zaterdag 17 november om 10 uur  bij Tulpen &  Zo, Katwijkseweg19, 2242PB Wassenaar

o.l.v. Kees Overdevest gaan we een bollenmand vullen. Er is een selectie gemaakt van bollen die na elkaar bloeien en verschillend van hoogte zijn. Zo creëer je een extra lange bloeiperiode met een maximum aan kleur. Bij het vullen van de mand leggen we de verschillende soorten in lagen op elkaar. Dat zal straks in het voorjaar een heel verrassend geheel zijn.

Vervoer: Met eigen auto’s. Als u met eigen auto gaat en mensen in uw auto wilt meenemen, geef dit dan per mail of telefoon door aan annekederoo@outlook.com / 015 2134557
Vertrekpunt : Parkeerterrein Station Delft Zuid om 9.30 uur

Kosten voor de Workshop inclusief koffie : € 30.00 voor G&B leden en € 35.00 voor niet-leden. Kosten voor degene die meerijdt : € 5.00 aan de chauffeur te voldoen.

Bordje bij de Beatrixboom

Op het Agathaplein is op 25 oktober een herinneringsbordje onthuld bij de krentenboom die door H.K.H. prinses Beatrix is geplant ter gelegenheid van de eerste nationale tuinweek

Open Tuinendag 2018

De Open Tuinendag Commissie kijkt terug op een fantastische Open Tuinendag.
Het weer werkte mee en er waren een groot aantal bezoekers. De grote verscheidenheid aan tuinen in de spoorzone, de binnenstad en het Agnetapark, samen met de rondleidingen maakten het tot een mooi geheel met Molen de Roos als het stralende middelpunt.
Er waren veel enthousiaste reacties van bezoekers.

We danken de tuineigenaren voor hun gastvrijheid en de vrijwilligers voor hun inzet. Zonder hen zou deze dag niet mogelijk zijn. We hebben er met elkaar een mooie dag van gemaakt, waar honderden mensen van hebben genoten.

Welkom bij Groei&Bloei Delft

Voor het Groenbericht  kijk bij Activiteiten & Actueel

Voor terugblikken

Inschrijven voor de nieuwsbrief hier

Als u zich heeft ingeschreven en de nieuwsbrieven niet krijgt,  dan aub opnieuw inschrijven!

Deze maand in Groei & Bloei

herfstbladeren