Delft

Busexcursie naar Tuindagen Beervelde

Jammergenoeg gaan de Tuindagen in Beervelde ook deze herfst niet door.

Dit voorjaar kon deze excursie i.v.m. het coronavirus niet doorgaan. We hoopten op een mogelijkheid in de herfst, natuurlijk afhankelijk van de coronasituatie. Met de sponsorbus was in principe een afspraak voor 11 oktober, maar die moest worden afgezegd!  Wie weet, volgend jaar.....

 

Tweemaal per jaar, in de herfst en in de lente, worden in het Park van Beervelde in Vlaanderen de Tuindagen georganiseerd. Op dit mooie landgoed kan je bij meer dan 200 exposanten heel wat leuke tuinzaken ontdekken zoals bloemen, planten en tuindecoratie. Bovendien zijn er ook optredens en demonstraties te bekijken en op verschillende locaties in het park is er natuurlijk ook een hapje en een drankje te verkrijgen. Op die manier worden de Tuindagen van Beervelde meer dan een tuinbeurs, het is een echt feest van de tuin.

We vertrekken met de Sponsorbus vanaf de ons bekende parkeerplaats van AH in Delfgauw. In de bus is er gelegenheid voor koffie / thee e.d. dat op de terugweg afgerekend wordt. In Beervelde kan ieder op eigen gelegenheid aan de hand van het infoboekje met plattegrond op pad.

De bus heeft ruimte voor 30 personen, dus geef je snel op!

Vertrekpunt: Gouden Rijdersplein 1, 2645 EX Delfgauw
Tijd : 9 – 18 uur Kosten:  Leden 32.50 Euro / niet-leden 37.50 Euro voor vervoer en toegang Tuindagen.

Overmaken vóór 3 oktober 2020 op ons rekeningnummer: NL88 INGB 0004215220 t.n.v. Groei&Bloei/KMTP afd. Delft te Delft onder vermelding van Beervelde.
Vergeet daarbij niet uw naam en telefoonnummer te vermelden! Uw deelname is definitief als de deelnamekosten zijn ontvangen.