Delft

Busexcursie naar Tuindagen Beervelde

Zaterdag 13 mei 2023: 9 – 18 uur

Tweemaal per jaar, in de herfst en in de lente, worden in het Park van Beervelde in Vlaanderen de Tuindagen georganiseerd. Ons vorige bezoek was in de herfst en daarom kiezen we er nu voor in de lente te gaan.
Op het mooie landgoed Beervelde zijn bij meer dan 200 exposanten heel wat leuke tuinzaken ontdekken in de sfeer van bloemen, planten en tuindecoratie. Op verschillende locaties in het park zijn optredens en demonstraties en natuurlijk zijn er ook hapjes en drankjes te verkrijgen. Op die manier worden de Tuindagen van Beervelde meer dan een tuinbeurs, het is een echt feest van de tuin.

We vertrekken met de Sponsorbus vanaf de ons bekende parkeerplaats van AH in Delfgauw. In de bus is er gelegenheid voor koffie / thee e.d. dat op de terugweg afgerekend wordt. In Beervelde kan ieder op eigen gelegenheid aan de hand van het infoboekje met plattegrond op pad.

De bus heeft ruimte voor 30 personen, dus geef je snel op!

Vertrekpunt: Gouden Rijdersplein 1, 2645 EX Delfgauw
Kosten:  Leden 32.50 Euro / niet-leden 37.50 Euro voor vervoer en toegang Tuindagen..

Overmaken vóór 8 mei op ons rekeningnummer: NL88 INGB 0004215220 t.n.v. Groei&Bloei/KMTP afd. Delft te Delft onder vermelding van Beervelde.
Vergeet daarbij niet uw naam en telefoonnummer te vermelden!

.