Open Tuinendag Delft

Zaterdag 20 juni: 10 – 17 uur

In de Nationale Tuinweek organiseert G&B Delft ook dit jaar weer een Open Tuinendag. Als locatie is  de Wippolder gekozen . De G&B kraam staat die dag bij de Botanische Tuin. Hier kunt u de plattegrond kopen waarop de Open Tuinen en meer bijzonderheden vermeld staan. Bij o.a. Groenrijk het Haantje en het Stadskoffiehuis is deze ook te koop van  13 - 19 juni. De plattegrond dient als toegangsbewijs voor de tuinen en kost € 2,- voor G&B leden en € 5,- voor niet-leden.

Om deze dag tot een succes te maken zijn we nog op zoek naar meer vrijwilligers, die het leuk vinden om een hele of halve dag te assisteren. Neem voor aanmelden en/of meer informatie contact op via opentuinendagdelft(at)gmail.com

I.v.m. maatregelen rond het coronavirus zijn de voorbereidingen gestaakt en hopen we dat er volgend jaar weer een Open Tuinendag zal zijn.

Ook de Nationale Tuinweek kan geen doorgang vinden.